top of page

Workshop Inkten

In deze workshop leer je met hoogwaardige inkten de mooiste creaties te maken. Je hoeft beslist geen ervaring te hebben met schilderen. Het is meer een avontuur om te spelen met kleuren.

Tijdens de workshop werken we op verschillende speciale papiersoorten, zodat je de verschillen hiertussen kunt ervaren. Hier kun je bijvoorbeeld originele, persoonlijke wenskaarten van maken. Daarnaast werken we op een keramische tegel en op een paneel. Het werken met deze hooggekwalificeerde inkten biedt de mogelijkheid om tussentijds (deels) te corrigeren.

Je leert om controle en voorspelbaarheid los te laten. Dan komt er ruimte om te kunnen spelen met het fascinerende kleurenpalet van deze inkten. Door te doen merk je dat je energie gaat stromen en je steeds makkelijker kunt loslaten. Daardoor ga je meer openstaan voor dat wat er onder je handen ontstaat en leer je steeds meer, zonder jezelf te beoordelen. Zo ontwikkel je je persoonlijke creatieve proces en kom je dichterbij het vinden van je persoonlijke expressie.

 

De prijs voor deze workshop is € 50,- inclusief de materialen, gebruik van gereedschap en  koffie/thee met wat lekkers. De Workshop duurt van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur en wordt gegeven in mijn atelier aan de Noldijk 105 te Barendrecht.

 

De ingang van het atelier is aan de achterkant van het huis en te bereiken via de houten trap rechts van het huis. Op de dijk is parkeergelegenheid. Indien gewenst, is er een gratis ophaalservice vanaf het station Barendrecht (2 km).

Voor meer informatie of vragen, neem gerust telefonisch contact op via: 06-12217343

De eerstvolgende workshop is op:

zaterdag 2 maart 2024

zaterdag 13 april 2024

zondag 5 mei 2024

Bij aanmeldingen vanaf minimaal 3 personen kan een andere datum worden overlegd.

Inschrijven Workshop Inkten
bottom of page